Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Toimitusehdot

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Toimitusaika

Tilaus postitaan normaalisti 2-5 arkipäivän kuluessa ennakkomaksun kirjautumisesta myyjän tilille. Tilauksesi tuotteet pysyvät sinulle varattuina seitsemän (7) arkipäivää. Jos maksusi ei ole saapunut myyjän tilille tässä ajassa, palautuvat tuotteet takaisin myyntiin.

Mikäli toimitusta ei voida toimittaa luvatussa ajassa taikka tuote on loppunut varastosta, otamme yhteyttä asiakkaaseen.

Toimitustapa ja -maksut

Tuotteet toimitetaan asiakkaalle postin välityksellä joko kirjeenä tai postipakettina. Toimitus- ja postikulut ovat 5€/lähetys.

Noutamalla tuotteen liikkeestä säästyt toimitus- ja postikuluista. Tilaus on noudettavissa, kun saat sähköpostiin erillisen noutoilmoituksen. Huom! Noutoilmoitus on eri, kuin heti tilauksen jälkeen sähköpostiin automaattisesti tuleva tilausvahvistus. Noutotilaukset tulee noutaa viimeistään noutoilmoitusta seuraavien kolmen aukiolopäivän aikana - muutoin tilaus katsotaan perutuksi.

Maksutavat

*Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

*Voit maksaa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard -korteilla.

Checout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkan maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuuturvallisesti suojatullamaksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

*Tilisiirto

*Nouto liikkeestä: käteinen, pankkikortti, Visa, Visa Electron sekä MasterCard.

Liike on avoinna ark. 10.00-17.30 ja la 10.00-14.00

Tuotteiden vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on neljäntoista (14) vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Hygieniasyistä palautusoikeus ei koske alusvaatteita, sukkahousuja/sukkia eikä korvakoruja.

Tuotteen voi palauttaa postitse. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, pesemätön, ehjä ja puhdas. Tuotteessa ei saa olla eläinten karvoja. Jos tuotteessa on ollut laput, niiden on oltava kiinni palautettaessa. Pakkaathan lähetyksen samalla tavalla kuin tuote tuli sinulle ja suljethan paketin hyvin ettei tuotteet vahingoitu postin kuljetuksessa. Ennen palautusta pyydämme sinua ottamaan yhteyttä sähköpostilla ja kertomaan millaisesta virheestä taikka palautuksesta on kysymys ja että haluatko tilalle uuden vastaavan tuotteen vaiko rahat takaisin. Huomioithan että rahojen palautumisessa menee keskimäärin viikko siitä kun tuote/tuotteet ovat palautuneet liikkeeseen.

Huom! Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Tmi Mia Lineri (Vaateliike Miline)

Tasalanaukio 5

21200 Raisio

Y-2220788-9

mia.lineri@gmail.com

0400758397

Tietosuoja

Sitoudumme kunnioittamaan yksilö- ja tietosuojaa ja käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa, emmekä luovuta tietoja ulkopuolisille.

Muuta

Mikäli verkkokaupassa on tuotteen hinnoittelussa tapahtunut selkeä virhe, emme ole velvoitettuja myymään tuotetta sillä hinnalla vaan siitä veloitetaan sen normaali myyntihinta.