Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

1. Rekisterin pitäjä

Tmi Mia Lineri (Vaateliike Miline), Tasalanaukio 5, 21200 Raisio


2. Tietosuoja-asioista vastaava yhteyshenkilö

Mia Lineri


3. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja tarkoitus

Rekisterillä ylläpidetään asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yhteystietoja. Ainoastaan Vaateliike Milinen henkilökunta voi käsitellä ja ylläpitää rekisteriin kerättyjä tietoja. Rekisteritietoja voidaan käyttää mm. asiakkaalle tilattujen tuotteiden saapumis ilmoitukseen, ompelutöiden valmistumis ilmoitukseen, nettikaupasta tilattujen tuotteiden lasku/lähetys ilmoituksiin sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden ja Vaateliike Milinen väliseen markkinointiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää häntä koskeva suoramarkkinointi.


4. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilörekisteriin merkittäviä tietoja saadaan rekisteröidyltä itseltään, yrityksen www-sivuilta sekä yhteydenotoista.


5. Henkilötietojen luovuttaminen

Vaateliike milinen henkilökunta ei luovuta ulkopuolisille mitään asiakasrekisterissä olevaa tietoa. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa viranomaiselle lakiin perustuvan vaatimuksen perusteella.


6. Profilointi

Henkilötietoja ei käytetä profilointiin tai muuhun automaattiseen päätöksentekoon.


7. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on tallennettu. Rekisteröidyllä on myös oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Kirjallinen korjauspyyntö on lähetettävä yllämainitulle rekisteriasioista vastaavalle yhteyshenkilölle. Rekisteriin kuuluva voi vaatia häntä koskevien tietojen poistamista rekisteristä.


Kaikissa henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä tietosuojavastaavaan.